ETT EKOSYSTEM FÖR DATA OCH APPLIKATIONER I MOLNET, ON-PREMISE ELLER HYBRID

Microsoft Data Platform

pexels-suomi-photography-2024881-scaled
partner-logo-microsoft

De flesta företag använder redan Microsofts produkter i stor utsträckning, allt från att använda Windows eller Active Directory till att använda maskininlärningstjänster i Azure. Microsoft har gjort stora investeringar i molnet de senaste åren, men investerar fortfarande hårt i sina hybrid- och lokala lösningar för att försöka skapa en säker och sömlös upplevelse.

Delarna som utgör Microsofts dataplattform är ett gäng produkter och tjänster som Azure Synapse, Azure Data Factory, Azure SQL, Cosmos DB, Microsoft Purview, SQL Server 2022, SSIS, SSAS och mycket mer.

Men det är också infrastrukturen och plattformen tillsammans med den välbekanta Office-sviten de flesta företag använder som hjälper till att koppla ihop alla delar på ett säkert och enkelt sätt.

Random Forest har en lång relation med Microsoft och arbetar nära både säljare och specialister för att ge varje person och varje organisation på planeten möjlighet att uppnå mer.

Har du frågor och vill bli kontaktad av oss på Random Forest?

sqlserver Background Removed

On-Premise

Med basen i SQL Server erbjuder Microsoft en komplett svit av produkter för datahantering som använder SQL Server-databasen tillsammans med Integration Services, Analysis Services, Reporting Services och Power BI utan att data lämnar din lokala miljö. SQL Server är också mycket aktiverat för att arbeta med och utöka säkert till Azure-molnet.
hybrid Background Removed

Hybrid

En av de stora fördelarna med att använda Microsofts ekosystem är möjligheten att använda molnets storhet för vissa delar även om man av olika anledningar behöver ha andra delar på plats. SQL Server ansluter och arbetar sömlöst med molnet på ett säkert sätt som ger dig full kontroll över var data lagras och bearbetas.
Azure

Azure Cloud

Microsoft har gjort enorma investeringar i deras molnplattform de senaste åren. Att kunna hantera både stor och strömmande data tillsammans med de senaste analysverktygen samt att integrera dataanalys i affärsapplikationer över en organisation på ett enkelt och säkert sätt har visat sig vara en stor affärsmöjlighet.

Azure

The Microsoft Data Estate

En bra grund med en väl utformad dataplattform är grunden för en framgångsrik digitaliseringsresa. Vi vill hjälpa våra kunder att få en konkurrensfördel genom att vända både intern och extern data till maximalt affärsvärde i alla processer. Data ska inte bara användas för analytiska frågor och rapportering till högsta ledningen, utan också vara en del och hjälpa till att optimera affärsprocesser i hela organisationen. Att ha en solid grund i Microsoft gör det möjligt för dig att inte bara göra strategiska och operativa insikter utan också omvandla dem till automatiserade åtgärder. Microsoft tillhandahåller en säker infrastruktur, färdiga tjänster, möjligheten att bygga anpassade applikationer samt limmet för att få allt att fungera tillsammans.

Tala med en av våra experter!

Hör av dig för ett förutsättningslöst möte om hur vi kan hjälpa dig och din organisation.

Sedan starten har vi på Random Forest jobbat hundratusentals timmar med Data & AI på Microsofts plattform. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer!