ALLA TYPER AV AUTOMATISERAD ANALYS

Analysverktyg Alteryx

Data Science och AI utan krav på kodning. Resultat inom några minuter

Analytic-Speed-Alteryx
APA_Data-Quality-and-Preparation

Få den flexibilitet, hastighet och transparens du behöver i din analysmiljö med Alteryx APA-plattformen. Se hur varje steg blir snabbare och enklare med Analytic Process Automation så att du kan fokusera på att förvandla data till insikter.

81% av dataanalytikerna är inte nöjda med hastigheten i deras analysprocess – Alteryx utraderar den frågan helt med supersnabb, lättanvänd Business Intelligence. Ledningen kan fatta databaserade beslut snabbare, analytiker kan utnyttja sin tid bättre och slutanvändarna drar nytta av att ha all data till hands.

Har du frågor och vill bli kontaktad av oss på Random Forest?

Analytisk processautomation som prioriterar affärsresultaten

Alteryx APA-plattformen förvandlar affärsresultat genom att snabbt automatisera analyser och datadrivna affärsprocesser som annars skulle kräva en mängd verktyg och manuella hantering. Resultatet, tidiga vinster och ROI som kan skalas upp till hela din organisation.

Från data till insikter och beslut – på några minuter

Analys som automatiserar och optimerar affärsresultat

Alteryx-APA

Enhetlig plattform

En enhetlig plattform för analys, datavetenskap, processautomation, autoML och AI.

Lättnavigerat gränssnitt

Hundratals färdiga att använda byggstenar för automatisering som påskyndar affärsresultat och gör det enkelt att utbilda.

Stor community

Ett av de största och mest öppna utbyte för lärande och delning av affärsresultat.

Stor användarbas

Bevisade affärsresultat från mer än 6 000 kunder däribland 36% av Global 2000.

Microsoft Starter Kit

Startpaket med mallar för att starta din integration med Microsoft Azure och Power BI-sviten. Exempelvis för oklar matchning, förvärv av nya kunder och effektivisering av leveranskedjor. Automatisera publisering till Microsoft Power BI.

Alteryx förenklar förarbetet för snabbare och bättre analyser

Konsolidera dina datakällor till en enda plattform

Med Alteryx kan du ansluta till dina viktigaste datakällor, oavsett format, för att få insikter snabbare. Alteryx APA™ synliggör data så att du kan gå vidare till det arbete du älskar – analysera data och svara på frågor

Se varje steg med visuella arbetsflöden

Att hitta ett fel eller förklara resultaten av en komplex dataprocess kan vara utmanande med kalkylblad. Alteryx gör det enkelt med ett visuella gränssnitt och upprepningsbara arbetsflöden.

Mer tid till analys

Utforska, förbereda och blanda alla datauppsättningar med analytiska byggstenar via det användarvänliga gränssnittet. Frigör din tid för viktigare saker som att känna igen mönster och svara på frågor i realtid med inbäddad dataprofilering.

Data till beslut – på några minuter

Med Alteryx Designer ger dig ett kraftfullt analysverktyg med ett enkelt dra-och-släpp-gränsnitt. Testa Analytics och se resultaten på rekordtid.

Ladda ner och starta en månads testperiod. Inkluderaderar bland annat:

  • Live demo med Alteryx-experter.
  • Självlärande ”komma igång” -videor.
  • Alteryx Community för att lära av mer än 150 000 användare och tusentals lösningar.
APA_Automating-Asset-Inputs