Om Random Forest 

Kompetens, Engagemang och Proaktivitet

Om oss

Random Forest är specialiserat inom business intelligence, data management och avancerad analys. Företaget grundades 2012 och har vuxit med ca 30 procent per år med god lönsamhet. Idag arbetar drygt 70 konsulter hos oss. Redan från start har vi arbetat med artificiell intelligens och avancerad analys och var först med att bygga en komplett lösning i molnet för Business Intelligence.

2017 fick vi utmärkelsen ”Årets Partner” av Microsoft inom Analys och Big Data för våra framgångsrika projekt i molnet. Vi har även blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri flera år i rad, en utmärkelse som går till de snabbast växande företagen i Sverige. Samtidigt som vi ligger i framkant med ny teknologi har vi också haft målet att skapa en bra arbetsplats att jobba på.

Våra framgångar bygger på en stark kultur, innovation och spetskompetens. Vi är noga med att återanvända lärdomar och föra in nya kunskaper i uppdrag genom en metodik som vi kallar för The Random Forest Way.

Vi jobbar ständigt med att förvalta innovativa och banbrytande idéer och har en särskild process för innovation. Vårt dotterbolag Red Pine, som hjälper kunder att personalisera sin webb, e-handel eller kundtjänst med hjälp av AI-teknik, är ett resultat av vår innovationsprocess.

Fokus för vårt arbete är inte tekniken i sig, utan målet är att skapa bättre lönsamhet och affärsnytta. Detta, i kombination med öppenhet och transparens, tror vi är nyckeln till att skapa långsiktiga relationer och partnerskap med våra kunder.

Transparensen syns bland annat i våra färdiga paket, där företag till ett fast pris kan börja använda till exempel Business Intelligence eller avancerad analys i en utvald del av verksamheten.

Att vara en bra arbetsplats har varit ett mål sedan företagets bildande. Anställda som trivs skapar engagemang, driv och innovationskraft. Dessutom blir jobbet mycket roligare.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Stockholm
Random Forest AB

Birger Jarlsgatan 55, 5tr
111 45 Stockholm

Org nr 556880-2697

Integritets- och sekretesspolicy

Stockholm Random Forest AB

Göteborg
Random Forest West AB

Kronhusgatan 2G
411 13 Göteborg
Sweden
Tel +46 72 745 65 44

Org nr 556958-0276

 

Göteborg Random Forest West AB

Share This