Finansiella Avvikelser

Undvik fel och bedrägerier med Analys i verktyget Alteryx

På detta webinarium tar vi upp hur en fraud-analys kan användas för att reducera riskerna i en verksamhets viktigaste affärsprocesser.

About this event

Vare sig det rör sig om fel eller misstag i en affärsprocess eller ett avsiktligt bedrägeriförsök så kan kostnaden vara stor för en utsatt verksamhet.

Både att identifiera samt att åtgärda fel och bedrägerier kan bli dyrt och oftast har det betydelse hur fort det kan detekteras att ett fel har gjorts.

I en pågående digitalisering har ekonomiska transaktioner varit den data som samlats upp bäst i organisationen. Med små investeringskostnader går det att med hjälp av modern AI-teknik att lära en feldetekteringsmodell med god precision att automatiskt hitta fel eller bedrägliga transaktioner. Med nya tillgängliga verksamhetsdata skapar detta goda möjligheter att enkelt reducera fel och bedrägerier.

Det finns goda chanser att automatisera och förbättra med redan befintlig data!

 

Agenda

På detta 45 minuters webinarium tar vi upp hur en fraud-analys kan användas för att reducera riskerna i en verksamhets viktigaste affärsprocesser och vilka metoder som kan användas. Vi avslutar med en demonstration hur en analys kan gå till i analysverktyget Alteryx.

Se webinar

Share This