Utvecklas med de bästa – Senior konsult sökes

pexels-photo-300857

Vill du utvecklas tillsammans med de bästa inom analytics?

Vi på Random Forest har sedan starten legat i täten när det gäller teknisk utveckling och innovation inom vår bransch. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss öka takten ytterligare!

Som utvecklare och konsult på Random Forest kommer du att hjälpa våra kunder att bli mer datadrivna genom utveckling av moderna dataplattformar, rapporter, analyser samt att ta fram nästa generations arkitektur.

Vi söker dig som är hungrig och har minst ett par års erfarenhet av att utveckla dataplattformar eller data warehouse. Har du kunskap inom molnplattformar är det ett plus!

Som person tror vi att du är en skarp analytiker med ett gott öra för kundens behov. Du kan snabbt och effektivt identifiera vad som behövs, och sedan implementera en lösning med affärstänk och kundnöjdhet i centrum. Vidare tror vi såklart också att du är social, älskar att arbeta i team och gillar att driva förändring i teknisk framkant.


Vi söker konsulter främst i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer om hur det är att jobba på Random Forest och skicka in en ansökan på Karriärsidan>>

Har du frågor och vill bli kontaktad av oss på Random Forest?