Microsofts BI Konferens 2017

Kom och lyssna på en fullspäckad dag om att digitalisera med intelligens! Kom gärna och hälsa på oss i vår monter och prata BI i molnet, Artificiell Intelligens eller något annat roligt!

Johan Kvarby på Academic Work kommer på förmiddagen berätta om hur de upplevt sin BI implementation med tjänsterna i Azure och Richard Lautmann på Random Forest kommer på eftermiddagen berätta hur vi fick ihop lösningen.

Anmäl dig på:

BI-Konferensen 2017
Ny blivande stjärna!

star-1-1483861-638x472
Vår senaste senaste talang i Aspire-programmet heter Edvin Norén. Edvin har gått Teknisk fysik på Umeå universitet och hunnit med att jobba på Octapharma med att utveckla databaser och göra statistiska beräkningar.

Edvin kommer ursprungligen från Umeå och spelar gitarr i ett punkband på fritiden.


Frukostseminarium: BI i molnet (2:a feb 2017)

bimolnet
Att utnyttja mikrotjänster i molnet revolutionerar just nu Business Intelligence-marknaden. Vi har nu tekniken för att bygga lösningar som är mer flexibla och tillgängliga från fler platser och enheter. Knyt ihop din BI lösning med andra tjänster i Azure som t.ex. Stream Analytics, Azure ML och Power BI för att åstadkomma ännu mer för din affär.

Vi bjuder in till ett frukostseminarium där vi berättar om våra erfarenheter från tidigare projekt.

Välkommen!

Anmäl dig på:
https://www.eventbrite.com/e/bi-i-molnet-frukostseminarium-tickets-30219880476?aff=ehomecard


Random Forest på stjärnjakt!

stjarnjakt

Vi fortsätter jaga blivande stjärnor till vårt lyckade traineeprogram ”Aspire”! I förra veckan hängde Niklas och Johan på KTH för att hitta de med potential att lysa starkast.


Random Forest levererar!

business-5-1246289-640x480 Vi ökar vår leveransförmåga ytterligare för att möta stark efterfrågan hos marknaden inom avancerad analys och beslutsstöd. Vi förstärker vårat team med både kompetens och talang genom att rekrytera Ludwig Sewall, Karin Bendes och André Attar.

Vi söker drivna BI-Konsulter

need-for-speed-1143678-639x426

Är du riktigt duktig inom Microsoft Business Intelligence? Vi har just nu stark efterfrågan på uppdrag inom avancerad analys och BI-lösningar i Azure.
Random Forest är ledande inom Microsoft BI och avancerad analys.

Vi är ett skönt gäng som brinner för det vi gör. Vi söker personer med olika erfarenhet, men med stort driv, tekniskt djup och intresse för affärsutveckling.

Kontakta niklas@randomforest.se


Vi söker blivande stjärnor inom Business Intelligence!

star-1-1483861-638x472
Vi söker flera drivna och analytiska blivande BI-konsulter. Du får möjlighet att jobba med några av de bästa inom området och med framgångsrika bolag som kunder. Vill du vara med och bygga något nytt, få möjlighet till framtida delägarskap, jobba med de senaste teknikerna, få möjlighet att bygga vidare på dina egna idéer så kan detta absolut vara tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter
Som konsult hos någon av våra kunder arbetar du med Business Intelligence, Data Warehouse, Data Mining (analys) verksamhetsstyrning, kundhantering samt projektledning. Du kommer att börja din karriär genom att delta i ett väldigt välplanerat juniorprogram där du får en senior konsult som din mentor. Din mentor vägleder och coachar dig genom hela programmet och målet är att du efter två och ett halvt år själv är senior konsult och själv kan leverera i dina projekt. En stor del av programmet ägnas åt innovation och kreativitet

Din profil
Vi söker dig som brinner för teknik. Vidare tror vi att du är kreativ, innovativ och analytisk. Du har ett stort intresse för datorer, programmering och teknik. Vi tror att du nyligen är klar civilingenjör inom data/IT och har ett starkt eget driv, är kreativ, prestigelös och vill lära av dem bästa. Du gillar både att hjälpa kunder och förstå deras behov samt att lösa kluriga problem. Har du kunskaper inom SQL och databasmodulering är det meriterande

Skicka ett mail till niklas@randomforest.se


Nyanställd!

looking-up-at-trees-1396115-639x427
Fredrik Hagnell är det senaste tillskottet till Random Forest. Närmast kommer Fredrik från KTH där han bland annat har gjort ett examensarbete som registrerar och förutser rörelsemönster i en lokal med många människor. Redan nu är Fredrik ute hos en av våra kunder och levererar Business Intelligence lösningar på framkant med hjälp av Microsoft Azure.

Vi hälsar Fredrik varmt välkommen!

Vi har just nu stor efterfrågan inom bl.a. avancerad analys och Azure och söker dig som vill utvecklas inom området. Kontakta niklas@randomforest.se för att veta mer.